Klikom na reklamu podržavate rad ove stranice, na čemu najljubaznije zahvaljujemo. :)

Online Kviz

Napravi si svoj kviz, pa se igraj ili Kad budeš imao svoj kviz… poznate su uzrečeice kojima se koristimo u našoj Kvizopiji, a sada predstavljamo “alat” kojim je to na lak i jednostavan način moguće pretočiti u stvarnost.

Popunite obrazac i dočekat će vas set pitanja kreiran po vašem ukusu, a ako pak opet niste zadovoljni, znate već što ćemo vam odgovoriti. (:

Kvizovi online su vrlo popularna skupina igara i možete ih pronaći stvarno pravu hrpu, no ukoliko poželite odigrati arhaični online kviz, na pravom ste mjestu. Bez ikakve aplikativne podrške, samo pitanja. 😉

Pitanja i odgovore potraži ispod gumba Generiraj.

Evolucija i nadogradnja

Svi pravi kvizaši se vole natjecati. To je nepobitna činjenica. Stoga smo i mi odlučili pridonijeti pravoj kvizaškoj atmosferi i nadograditi ovaj online kviz. Ovoga puta moći ćete se natjecati sa drugim kvizašima, ali isključivo na najpošteniji mogući način. Želite saznati kako?

Klikom na ovaj link, ulazite u svijet naše nove online kviz aplikacije. Nije baš vrhunsko ostvarenje modernog web developmenta, ali mi drugačije ne znamo, a vi bacite oko i javite nam komentare.

Da bi nešto generirao, moraš odabrati kategorije i upisati broj pitanja. (:
Film
Glazba
Književnost
Mitologija
Povijest
Sport
Strip
Televizija
Trivia
Umjetnost
Zemljopis
Znanost