Pub kviz pitanja za pojam: Božićne pjesme

Fairytale of New York je jedna od najboljih božićnijh pjesama ikad. U sjajnom crnobijelom spotu pojavljuje se jedna današnja holivudska zvijezda u ulozi policajca. Tko je on?

MATT DILLON

Još jedan od neslušljivih pjesmuljaka koji nas ubija u blagdanskom periodu je Last Christmas od pop dua Wham. Jedan od njih dvojice je poznati posjećivač javnih wca George Michael. Kako se zove drugi?

ANDREW RIDGELY

Da ne ispadne da smo naše snage zaboravili. Ipak, u ovom pitanju je sjajna punk stvar Božić dolazi, koju smo imali priliku slušati u filmu Život je truba. Kako se zove zagrebački punk bend koji izvodi ovu stvar?

DILETANTI

Band Aid je bio sastav pop elite iz Britanije i Irske. Snimili su božićnu pjesmu “Do They Know It’s Christmas?”, na inicijativu Boba Geldofa, a zarada od izvedbe pjesme bila je namjenjena gladnima u Etiopiji. Koje godine je snimljen ovaj pjesmuljak kojim nas maltretiraju svakog Božića?

1984.

Pjesma All I Want For Christmas Is You, u načelu i nije tako loša. Ali ako je čuješ sedamdeset puta dnevno postaje, blago rečeno, naporna. Tko izvodi ovu božićnu poskočicu?

MARIAH CAREY

Klikom na reklamu podržavate rad ove stranice, na čemu najljubaznije zahvaljujemo. :)